Premierul Ludovic Orban spune că şeful Pro România, Victor Ponta, şi preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, pot fi amendaţi pentru faptul că nu au purtat măşti în Parlament, luni, considerând că este un comportament total incorect din partea "unora care se pretind lideri".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a fost întrebat luni seara, la B1 Tv, dacă Marcel Ciolacu şi Victor Ponta nu pot fi amendaţi pentru faptul că nu au purtat mască în Parlament luni. 
 
"Ba da, pot fi amendaţi. Oricum, un comportament total incorect din partea unora care se pretind lideri. Aici forţa exemplului este cea mai importantă, în spaţii închise unde există mai multe persoane, există obligativitatea purtării măştii. Discursul pe care l-au rostit de la microfon nu au purtat mască şi a fost o decizie a lor să nu poarte mască. De fapt, ei se consideră deasupra legii şi consideră că doar cetăţenii obişnuiţi trebuie să respecte legea în timp ce ei se consideră că nu trebuie să respecte legea. Este foarte ilustrativă pentru mentalitatea pe care o au în raport cu legea”, a răspuns Orban.
 
După discursul lui Marcel Ciolacu din Parlament, liderul PSD nepurtând mască, deputatul PNL Florin Roman a cerut să fie dezinfectate microfonul şi pupitrul de unde preşedintele Camerei Deputaţilor susţinuse discursul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.