Premierul Ludovic Orban cataloghează drept ”atitudine penibilă” decizia PSD de a nu participa la şedinţa pentru votul de învestire a Guvernului Orban II. El anunţă că Partidul Naţional Liberal discută cu specialişti în drept în privinţa unei „soluţii” care ar face ordine „în haosul pe care-l generează majoritatea PSD din Parlament”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem pregătită o soluţie pe care o testăm cu mai mulţi jurişti, constituţionalişti, pentru a încerca să punem rânduială în haosul pe care-l generează majoritatea PSD din Parlament şi mai ales în această atitudine penibilă de boicot faţă de nişte proceduri constituţionale fundamentale”, a afirmat Ludovic Orban, joi seară, întrebat dacă PNL va contesta decizia social-democraţilor de a nu particoa la şedinţa de plen.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, miercuri seară, după Comitetul Executiv, că parlamentarii formaţiunii nu vor participa la votul pentru învestirea Guvernului Orban II

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.