Ludovic Orban a declarat, întrebat dacă mai există şanse ca alegerile parlamentare din 6 decembrie să fie amânate, că din punctul său de vedere dacă se va derula campania electorală şi votul, în conformitate cu regulile aplicate la locale, atunci nu există un risc suplimentar de infectare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Din punctul meu de vedere derularea campaniei şi a votului, în conformitate cu regulile care au fost aplicate la alegerile locale, nu prezintă un risc suplimentar de infectare. Repet. În condiţiile în care candidaţii respectă toate normele de protecţie sanitară, în condiţiile în care sunt ziua votului se organizează aşa cum a fost organizată şi la alegerile locale, riscul este foarte mic”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat luni dacă ar putea fi amânare alegerile parlamentare.

Chestionat dacă ar trebui să ne aşteptăm la o creştere a numărului de infectări, după parlamentare, premierul a răspuns: „Dacă se vor respecta regulile de protecţie sanitară nu va creşte numărul de cazuri”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.