Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Vaslui, că propaganda PSD pune Guvernul Cioloş „în spinarea” PNL, dar uită că, de fapt, a sprijinit guvernul tehnocrat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„De obicei, propaganda PSD pune Guvernul Cioloş în spinarea noastră, dar uită că, de fapt, au sprijinit acest guvern şi, mai mult decât atât, vă readuc aminte că mâna dreaptă a lui Cioloş a fost Vasile Dâncu, un exponent de bază al PSD, iar PNL nu a avut niciun ministru, nu a avut niciun secretar de stat, nu a avut niciun reprezentant în prima linie şi în a doua linie”, a declarat Ludovic Orban.

La observaţia că preşedintele Klaus Iohannis şi-a asumat Guvernul Cioloş, liderul PNL a replicat: „Nu, Parlamentul care a învestit Guvernul şi majoritatea PSD-UNPR”.

„Nu l-a numit (preşedintele - n.r.). Parlamentul. Guvernul este învestit prin votul Parlamentului, propunerea de premier o face preşedintele. (...) V-am explicat, preşedintele propune un premier, iar premierul este învestit de Parlament, iar învestirea Guvernului Cioloş s-a făcut cu voturile PSD. Deci, dacă Guvernul Cioloş nu a fost bun, PSD este în egală măsură vinovat pentru faptul că Guvernul Cioloş nu a fost bun”, a mai declarat Ludovic Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.