Premierul Ludovic Orban crede că războaiele politice şi încercarea de a câştiga capital politic ieftin din exploatarea epidemiei de coronavisus trebuie să înceteze şi că toate forţele politice trebuie să colaboreze pentru a găsi cele mai potrivite răspunsuri pentru limitarea efectelor răspândirii coronavirusului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a fost întrebat, duminică seara, într-o conferinţă de presă susţinută online, cum se simte când a fost învestit premier de către PSD. 
 
"Parlamentarii PNL nu au fost prezenţi decât în număr 44 tocmai pentru că ceilalţi parlamentari nu au venit la Parlament izolându-se, autoizolându-se pentru a nu transmite virusul în caz că sunt infectaţi cu acest virus. Salut şi apreciez decizia Parlamentului, decizia parlamentarilor din fiecare partid care au decis să învestească Guvernul. Este o decizie responsabilă, care arată că Parlamentul a înţeles momentul în care ne găsim şi care a considerat prioritară învestirea Guvernului”, a afirmat Orban.
 
El a spus că trebuie să înceteze războaiele politice şi încercarea de a câştiga capital electoral din exploatarea temei coronavirusului. 
 
"Cred că războaiele politice, încercarea de a câştiga capital politic ieftin din exploatarea acestui subiect care este epidemia de coronavirus trebuie să înceteze. Cred că toate forţele politice trebuie să colaboreze pentru a găsi cele mai potrivite răspunsuri pentru adoptarea celor mai bune măsuri pentru a limita efectele răspândirii coronavirusului, pentru a apăra viaţa şi sănătatea cetăţenilor români şi pentru a reduce la maxim impactul economic negativ al acestei pandemii. Voi colabora cu toate formaţiunile politice, voi colabora cu Parlamentul ca instituţie şi voi încerca să fiu la înălţimea încrederii care mi-a fost acordate şi anume încrederea de a conduce un guvern într-o situaţie extrem de dificilă pentru România”, a mai declarat premierul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.