Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a afirmat, joi seară, că desemnarea lui Nicolae Ciucă nu este potrivită. ”Nici nu i s-a uscat cerneala pe adeziune”, a afirmat Orban. Acesta susţine că Nicolae CIucă ”face parte dintr-o categorie de oameni care ajung în funţii publice foarte importante fără să aibă o carieră politică în spate”, categorie din care face parte şi Klaus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ludovic Orban a afirmat, joi seară, la B 1 TV, că desemnarea lui Nicolae Ciucă nu este potrivită.  

”Nici nu i s-a uscat cerneala pe adeziune, nu are niciun an în PNL. Nu încalcă Statutul. Din păcate, face parte dintr-o categorie de oameni care ajung în funţii publice foarte importante fără să aibă o carieră politică în spate, să înceapă de jos (...) Se trezesc în funcţii. Şi Klaus Iohannis este un astfel de exemplar. A intrat în PNL, în 2013, în perioada USL, după ce fusese candidatul la funcţia de prim-ministru, în tandem cu Geoană. (...) Klaus Iohannis a părut pe turnantă”, a declarat Orban.  

Acesta susţine că nu-l recunoaşte pe şeful statului care a dat dovadă de o ”voinţă bolnavă de a controla totul, de a călca în picioare orice fel de angajamente”. 

”Klaus Iohannis s-a validat prin lupta cu PEESEEDEE şi acum face înţelegere cu PSD, aruncă România la cheremul PSD”, a mai afirmat Orban.  

Acesta a adăugat că Florin Cîţu ”a fost susţinut să ajungă preşedintele partidului şi apoi a fost trimis la plimbare”.  

”Am spus tot timpul că Cîţu este un pion şi va fi sacrificat. El va rămâne preşedintele partidului atâta timp cât îl va asculta orbeşte pe Iohannis”, a mai declarat Orban.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.