Premierul Ludovic Orban i-a spus, la începutul şedinţei de joi a Guvernului, ministrului Sănătăţii Nelu Tătaru că îi va face o vizită lunea viitoare. El i-a cerut acestuia să convoace colegiul ministerului şi să organizeze şi o videoconferinţă cu directorii din Direcţiile de Sănătate Publică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am luat decizia să vă fac o vizită luni. Vă rog să convocaţi Colegiul ministerului şi să faceţi o videoconferinţă cu directorii DSP pentru a pune mai în detaliu planurile de intervenţie. Pregătiţi toate măsurile necesare pentru a face faţă la orice”, a afirmat Ludovic Orban, în debutul reuniunii de joi a Executivului. 
 
Şeful Guvernului le-a cerut miniştrilor să se mobilizeze în lupta cu noul coronavirus, iar instituţiile de control să se asigure că toată lumea respectă măsurile de protecţie sanitară.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.