Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, premier desemnat, le-a spus sâmbătă aleşilor locali ai PNL că vremea umilinţelor la care au fost supuşi atunci când veneau la Bucureşti ca să primească avize, semnături a trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Vă garantez câteva lucruri simple: vremea umilinţelor la care aţi fost supuşi atunci când veneaţi la Bucureşti ca să primiţi avize, semnături, aprobări sau toate categoriile de documente inventate de birocraţia de la Bucureşti pentru a bloca proiectele locale a trecut”, a afirmat Orban, fost preşedinte al Ligii Aleşilor Locali ai PNL,  în discursul ţinut sâmbătă, la reuniunea acestei organizaţii.
El a spus că „fiecare primar liberal” şi nu numai va avea uşile deschise la Guvern.
Orban le-a promis aleşilor locali să „nimeni nu va mai îndrăzni” să bată la uşa unui primar ca să „îndrăznească” să-l convingă să-şi schimbe partidul din care face parte.
 
„Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, sustenabile, pe care le vor dezvolta comuninităţile locale”, spune premierul desemnat.
Ludovic Orban a precizat că deciziile guvernului, ale minştrilor, care privesc viaţa comunităţilor locale şi activitatea autoritţilor locale trebuie luate numai după consultare cu reprezentanţii aut locale „pentru că cel mai bine cunosc situaţia de firul ierbii primarii”. 
 
Premierul desemnat l-a catalogat pe preşedintele Klaus Iohannis drept „ Campionul apărării românilor împotriva atacurilor date împotriva libertăţilor cetăţenilor”.
„Trebuie să vă fie uşor să faceţi campanie: ştiţi foarte bine ce a făcut Klaus Iohannis ca primar al Sibiului şi puteţi să spuneţi fiecărui român că ceea ce a făcut pentru Sibiu Klaus Iohannis va face pentru întreaga Românie, că tot ce s-a întâmplat bun cu viaţa sibienilor în următorul mandat cu un guvern al PNL se va întâmpla fiecărui român” a spus Orban. 
„Nu vreau doar să câştigăm alegerile locale, vreau să le câştigăm cu un scor zdrobitor” a mai afirmat Orban
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.