Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a anunţat că în această săptămână sau cel târziu săptămâna viitoare vor fi încheiate procedurile de numire a prefecţilor şi subprefecţilor, precizând că liberalii au finalizat procedura de validare şi că, dacă şi celelalte partide din coaliţie au făcut acest lucru, atunci Guvernul va avea toate propunerile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, când vor fi realizate numirile de prefecţi şi de subprefecţi. 
 
"Cât mai repede posibil. Era un termen prevăzut în OUG, termen de punere în practică a reglementărilor din OUG, mai trebuie adoptate normele metodologice şi cred că în cursul acestei săptămâni, cel târziu săptămâna viitoare, se pot finaliza procedurile de numire a prefecţilor şi subprefecţilor. În ceea ce ne priveşte pe noi, noi am finalizat procedura de validare şi în mod evident, dacă şi celelalte formaţiuni din coaliţie au finalizat această procedură, Guvernul va avea toate propunerile astfel încât să poată să efectueze numirile prin hotărâri de Guvern”, a explicat Orban.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.