Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi, că săptămâna viitoare Guvernul îşi va asuma răspunderea "cel puţin" pe pachetul de justiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Referitor la asumarea răspunderii pe pachetul de legi pe justiţie, Orban a afirmat: "Am ca obiectiv ca la şedinţa de vineri să adoptăm proiectul pe care ne angajăm răspunderea şi să intrăm în calendarul de angajare a răspunderii".

El a spus că proiectul privind OUG 114 este în curs de redactare, dar mai necesită un mecanism de consultare a mediului de afaceri, a partenerilor sociali şi a unor entităţi publice precum ANRE.

Orban a menţionat să săptămâna viitoare va exista o asumare a răspunderii "cel puţin pe justiţie".

Premierul Ludovic Orban a anunţat, luni, că a cerut acordul BPN al PNL pentru angajarea răspunderii Guvernului pe două teme: una legată de justiţie şi cealaltă de abrogarea prevederilor nocive pentru economie din Ordonanţa 114. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.