Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat că a fost huiduit de organizaţiile Dolj, Olt şi Teleorman şi că e o greşeală că numele lui Liviu Dragnea a fost aplaudat în congresul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„PSD a fost jignit. Eu voi continua să spun ce gândesc, indiferent dacă le place sau nu unora”, a mai spus Oprişan.

El a declarat că avea un mesaj de unitate, de solidaritate şi că trebuie să continue lupta pentru a le face românilor o viaţă mai bună şi să îşi îndeplinească promisiunile faţă de cetăţeni. „Trebuie să continuăm să facem autostrăzi, să facem spitale, să mărim salarii, să mărim pensii”, a spus Oprişan.

„Partidul va rămâne unit indiferent de ce au făcut cele trei organizaţii astăzi. Este păcat, dar nu asta rezolvă problema. Ce ar fi însemnat ca şi eu şi alţi colegi de-ai mei să punem nişte organizaţii să-i fluiere pe cei cu care nu suntem de acord?”, a mai spus liderul PSD Vrancea.

Marian Oprişan a afirmat, răspunzând unei întrebări, că a fost o greşeală faptul că numele lui Liviu Dragnea a fost aplaudat în congres.

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a fost huiduit la congresul PSD când dorea să ţină un discurs, el a urcat pe scenă, iar în momentul când a văzut că fluierăturile nu încetează, a renunţat să mai vorbească şi a revenit în sală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.