Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a spus vineri că i-a dat destule replici până acum preşedintelui CNS ”Cartel Alfa”, Bogdan Hossu, care "se visează un fel de Casandra şi anunţă de fiecare dată veştile negative, numai că nu are talentul Casandrei şi de fiecare dată spune minciuni". Olguţa Vasilescu a explicat că acesta a susţinut că vor scădea salariile după aplicare noii legi a salarizării, că vor scădea şi după transferul contribuţiilor, iar acum spune că femeile vor avea pensii mai mici după aplicare noii legi a pensiilor, cu toate că nu a văzut proiectul când a făcut declaraţiile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"I-am dat foarte multe replici până acum acestui domn care se visează un fel de Casandra şi anunţă de fiecare dată veştile negative, numai că nu are talentul Casandrei şi de fiecare dată spune minciuni", a spus Olguţa Vasilescu, întrebată cum comentează afirmaţiile preşedintelui CNS ”Cartel Alfa”, Bogdan Hossu, potrivit cărora pensiile femeilor vor fi diminuate după aplicare noii legi.
 
Ea a mai spus că preşedintele a susţinut că salariile vor scădea după aplicarea noii legi a salarizării şi după trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat, iar acum spune acelaşi lucru despre pensii, cu toate că nu a văzut proiectul.
 
"Aşa a spus şi la legea salarizării şi am avut sinicatele în stradă, că în administraţia publică locală vor scădea salariile ca urmare a legii salarizării şi după aceea tot dumnealui ne-a acuzat la televizor că au ajuns atât de mari acele salarii încât devin nesustenabile pentru bugetul localităţilor. La transferul contribuţiilor la fel a spus că vom pierde salariaţii, la fel v-aţi convins că nu a pierdut nimeni dacă angajatorul a operat corec în contabilitate şi acum vine şi spune că scad pensiile femeilor, în condiţiile în care dumnealui nici nu citise legea, pentru că proiectul de lege nu a fost publicat", a mai spus Olguţa.
 
Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a prezentat, vineri, într-o conferinţă de presă, proiectul legii pensiilor.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.