Deputatul PSD Olgua Vasilescu a reacţionat, vineri, după scandalul dintre Aurelian Bădulescu şi Nicuşor Dan: ”Ce e puişorilor? Aţi uitat cum faceaţi când eram noi la guvernare?”. ”O să primiţi respect fix cât aţi arătat şi voi altora...”, a scris Vasilescu pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ce e puişorilor? Aţi uitat cum faceaţi când eram noi la guvernare? Cum ţipaţi? Cum injuraţi? Cum vă tavăleaţi pe jos? Nu vă place de Bădulescu? E «prost crescut»? «Nu se face aşa ceva»? Cereţi respect? Păi o să primiţi respect fix cât aţi arătat şi voi altora... ”, a scris, vineri, pe Facebook, Lia Olguţa Vasilescu.

Candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a convocat, vineri, o conferinţă de presă în Prelungirea Ghencea la care a apărut viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei şi au continuat pe durata acesteia. Nicuşor Dan abia şi-a prezentat discursul, întrucât Aurelian Bădulescu a vorbit continuu peste el. Dan a făcut bilanţul mandatului Gabrielei Firea, fiind acuzat de Bădulescu că minte.

Un motociclist care a susţinut că a stat o oră în trafic i-a strigat lui Bădulescu: ”V-aţi bătut joc de noi”. Viceprimarul a acuzat că bărbatul a fost plătit să spună asta de către organizatorii evenimentului.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, susţine că va depune plângere penală în urma incidentelor care au avut loc la conferinţa de presă organizată vineri de Nicuşor Dan. Bădulescu susţine că a fost bruscat de către Nicuşor Dan, dar şi că a fost ameninţat că i se ”taie beregata” de către bodyguardul candidatului susţinut de PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.