Olguţa Vasilescu a declarat, întrebată când va intra la vot la Camera Deputaţilor proiectul pentru respingerea OUG privind majorarea etapizată a alocaţiilor, că săptămâna viitoare va fi la plen, din ce ştie ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Săptămâna viitoare, din câte ştiu”, a afirmat Olguţa Vasilescu, întrebată, într-o conferinţă de presă susţinută joi la sediul PSD, când va fi votat proiectul de lege de către deputaţi.

Senatul a adoptat marţi proiectul de lege care prevede respingerea ordonanţei de urgenţă privind creşterea etapizată a alocaţiilor pentru copii. Votul a fost în calitate de prim for sesizat, decizională fiind Camera Deputaţilor.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat, la finalul şedinţei de Guvern din 29 iulie, că, la 1 septembrie, copiii vor primi mărite alocaţiile aferente lunii august. Copiii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 18 ani vor primi 185 de lei, iar cei de până la 2 ani sau cei de până la 18 ani, dacă au dizabilităţi, vor primi 369 de lei. Alte patru creşteri, cu câte 20 la sută, sunt prevăzute în 2021 şi 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.