Prefectul Municipiului Bucureşti, Toni Greblă, a însoţit marţi, o delegaţie condusă de doamna Leyla Kayacik, Reprezentantul Special pentru migraţie şi refugiaţi al Secretarului General al Consiliului Europei, la Centrul de Servicii Integrate pentru Refugiaţi de la Romexpo, anunţă instituţia într-un comunicat oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alături de reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului General pentru Imigrări şi United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR),  Leyla Kayacik şi Prefectul Capitalei au efectuat o vizită de lucru la Centrul de la Romexpo.

În context, doamna Leyla Kayacik a apreciat colaborarea dintre autorităţile române şi organizaţiile nonguvernamentale, care lucrează împreună pentru ajutorarea refugiaţilor din Ucraina şi pentru a le oferi acestora acces rapid la servicii esenţiale.

La rândul său, Prefectul Capitalei a mulţumit tuturor celor implicaţi în operaţionalizarea Centrului de la Romexpo şi a dat asigurări privind sprijinirea activităţii acestora în continuare de către autorităţile locale, mai precizează Prefectura Capitalei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.