Preşedintele Klaus Iohannis va semna luni decretele privind numirea noului ministru al Mediului, Graţiela Gavrilescu, şi numirea noului ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie, iar la ora 17.00, va avea loc şi ceremonia de depunere a jurământului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Prezidenţială a anunţat, vineri, că decretele vor fi semnate în cursul zilei de luni, iar la ora 17.00 va avea loc ceremonia de depunere a jurământului.

Graţiela Gavrilescu, actual ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, va prelua portofoliul lui Constantin de ministru al Mediului şi funcţia de vicepremier. În locul ei, va fi numit Viorel Ilie.

Decretele vor fi semnate de preşedinte luni, când va avea loc şi ceremonia de depunere a jurământului, la Palatul Cotroceni, de la ora 17.00.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la România TV, că, dacă va avea posibilitatea, va discuta luni, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis privind desecretizarea protocoalelor semnate între Ministerul Public şi SRI.

Liderii ALDE, reuniţi duminică în şedinţa Biroului Politic Central, au decis, cu majoritate de voturi, retragerea sprijinului politic vicepremierului Daniel Constantin, copreşedinte al formaţiunii. Graţiela Gavrilescu, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, a fost propusă de ALDE în funcţiile de vicepremier şi ministru al Mediului, în locul lui Daniel Constantin.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.