Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat joi la Prima News că are un proiect prin care să se facă între Piaţa Unirii şi Podul Izvor un trotuar de 3 metri, suspendat deasupra apei, pe care să fie promenadă pietonală şi cu piste de biciclete. Potrivit primarului, în prezent au fost luate toate avizele şi urmează să se decidă dacă merg cu firma Primăriei sau scot proiectul în achiziţie publică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vrem să facem un pietonal de-a lungul Dâmboviţei ca să putem în sfârşit în valoare Dâmboviţa”, a anunţat primarul Capitalei.

”Vrem să mergem între Piaţa Unirii şi Podul Izvor, deasupra apei cu un trotuar de 3 metri, suspendat deasupra apei, pe care să fie promenadă pietonală şi cu piste de biciclete”, a spus Nicuşor Dan.

”Ne-a luat cam un an şi jumătate să luăm avizele, avem de luat o decizie, fie ieşim în achiziţie publică fie mergem cu compania noastră care tocmai a terminat podul de la Doamna Ghica”, a spus primarul.

Nicuşor Dan a precizat că proiectul promenadei ar urma să fie finalizam într-un an, un an şi jumătate, deci după alegeri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.