Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, joi, că în acest an vor fi nişte alegeri în care lupta se va da între Dreapta şi PSD. El a precizat că electoratul Dreptei va vedea cine este candidatul dreptei cu şanse “pentru a nu ne întoarce la jaful care a fost în administraţia PSD de 12 ani în Bucureşti”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Nicuşor Dan a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, cum i se pare reacţia PNL de a nu-l susţine pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. 
 
“În primul rând,  eu am un mare respect faţă de simpatizanţii PNL. Sunt oameni care m-au votat, cărora le datorez mandatul ăsta şi tot ce am făcut în mandatul ăsta a fost să le respect încrederea pe care mi-au acordat-o, aşa cum simpatizanţii PMP-ului mi-au acordat-o, unii dintre ei, aşa cum simpatizanţii USR-ului mi-au acordat-o.  O să avem nişte alegeri în care o să fie dreapta contra PSD şi am încredere că electoratul dreptei, susţinători ai tuturor partidelor de dreapta, vor vedea cine este candidatul dreptei cu şanse pentru a nu ne întoarce la jaful care a fost în administraţia PSD de 12 ani în Bucureşti şi a nu ne lăsa conduşi de mafia imobiliară în Bucureşti”, a declarat primarul Capitalei. 
 
Nicuşor Dan a mai fost întrebat pe ce criterii refuză ARCUB anumite contracte comerciale propuse de PNL. 
 
“Cred că este corect ca într-un an electoral instituţiile publice să nu permită în interiorul lor desfăşurarea de evenimente electorale pentru niciuna din forţele politice”, a explicat Nicuşor Dan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.