Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat miercuri, despre o susţinere din partea PNL pentru un nou mandat, că este o perioadă în care partidele îşi fac strategiile, se uită la sondaje, discută între ele şi cu potenţialii candidaţi şi iau o decizie probabil că la începutul anului viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul Capitalei a fost întrebat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News dacă se aşteaptă să fie susţinut în continuare de PNL, el arătând că este o perioadă în care partidele îşi fac strategiile pentru toate cele patru rânduri de alegeri care vor fi anul viitor şi se uită la sondaje, discută între ele şi cu potenţialii candidaţi, fac scenarii şi iau o decizie probabil că la începutul anului viitor.

Întrebat dacă va candida chiar dacă nu va obţine susţinerea PNL, Nicuşor Dan a afirmat că, în opinia sa, mai important decât persoana sa este dacă dreapta o să aibă un candidat unic care ăs bată PSD în Bucureşti.

Primarul a precizat că există mai multe partide de dreapta în momentul acesta, dar consideră că ei, ca politicieni, trebuie să se uite la ce vor oamenii când le cer votul şi crede că aceştia doresc un candidat de dreapta care să bată PSD. Nicuşor Dan a mai spus că crede că stă bine în sondaje, faţă de reflectarea sa în media.

”Sunt porţiuni importate din media care nu sunt foarte echilibrate faţă de reflectarea activităţii mele”, a arătat Nicuşor Dan, afirmând că din acest punct de vedere stâ bine şi este optimist pentru viitor, pentru că există un public care înţelege, care discerne informaţia”.

Întrebat dacă a discutat în ultima vreme cu preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, primarul a precizat că a avut o discuţie foarte bună cu acesta pe Codul urbanismului, care a ajuns în Parlament şi în care i-a precizat opinia sa despre acest proiect. Despre o candidatură a Gabrielei Firea anul viitor, Nicuşor Dan a spus că nu ştie ce va face PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.