Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, luni seară, referindu-se la ţânţarii din Bucureşti, că ar fi mai eficient să fie stârpite larvele, dar acest lucru este exgtrem de greu, date fiind multiplele surse de apă şi zone umede din oraş. ”E mult mai eficient să stârpeşti lavele, dacă reuşeşti, decât să te ocupi de toţi ţânţarii din toţi copacii din Bucureşti”, a transmis primarul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicuşor Dan a fost întrebat, luni seară, la Digi 24, ce se poate face cu ţânţarii din oraş şi a afirmat: ”Suntem, dacă nu mă înşel, la al cincilea tratament din 15. În sfârşit avem banii, nu există întârzieri la plată, lucrările se fac conform planului”.

Edilul a mai declarat că larvele ţânţarilor reprezintă o problemă, acestea nu pot fi stârpite.

”Ce nu reuşim să facem, pentru că e un oraş mare, cu multiple surse de apă şi zone umede, şi publice, şi private, este că nu reuşim să stârpim larvele în momentul în care ar trebui. Adică e mult mai eficient să stârpeşti lavele, dacă reuşeşti, decât să te ocupi de toţi ţânţarii din toţi copacii din Bucureşti”, a precizat Nicuşor Dan.

În prezent, calitatea acestui serviciu este la nivelul celui de anul trecut, mai spune primarul.

”Suntem cam la fel ca anul trecut pe calitatea acestui serviciu. Eu mă aştept să fim puţin- puţin mai bine decât anul trecut, pentru că a fost ceva mai sistematic pe larve, dar nu e o problemă pe care să ştim s-o rezolvăm”, a adpugat Nicuşor Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.