Candidatul unic al Dreptei Nicuşor Dan a afirmat că primarul general Gabriela Firea şi PSD nu ştiu să îi înţeleagă şi să îi respecte pe bucureşteni, prin numele pe care le propun pentru Consiliului General al Municipiului Bucureşti. El precizează că pe lista de candidaţi la CGMB din partea PSD figurează persoane cu probleme penale sau foşti reprezentanţi ai cluburilor Securităţii şi Miliţiei. Acesta se întreabă cu ce să ajute Petre Roman Bucureştiului, să planteze iar panseluţe în Piaţa Universităţii sau Dumitru Dragomir să îi înveţe pe cei din primărie să organizeze licitaţii şi să ofere un model ceauşist de dezvoltare urbană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Primarul PSD Gabriela Firea şi PSD au dovedit, încă o dată, prin numele propuse pentru Consiliul General, că nu sunt capabili să-i înţeleagă pe bucureşteni şi să-i respecte. Nume triste din istoria expirată a României postdecembriste, persoane cu probleme penale, foşti reprezentanţi ai cluburilor Securitaţii şi Miliţiei - aceasta este oferta pentru Capitala României, în anul de graţie 2020. Cu ce o să ajute Petre Roman la modernizarea Bucureştiului, o să planteze panseluţe, din nou, în Piaţa Universităţii? O să ofere consiliere pentru un nou 10 august? Cum o să le facă viaţa mai bună bucureştenilor Dumitru Dragomir? O să-i înveţe pe cei din Primărie cum să organizeze licitaţiile, o să aducă modelul ceauşist de dezvoltare urbană? Doamna Firea închide apa caldă şi lumina de pe acum, nu văd ce ar putea aduce nou domnul Dragomir”, a scris Nicuşor Dan marţi pe Facebook. 
 
El a adăugat că Gabriela Firea îşi bate joc de bucureşteni şi nu a fost în stare să adune o listă de consilieri din propriul partid. 
 
„O bătaie de joc mai mare nici nu se putea. Gabriela Firea este izolată complet, nu mai poate să adune nici măcar o listă de consilieri din propriul partid, după ce a fost respinsă, pe rând, de toţi foştii parteneri politici cărora le propusese participarea în alianţă la alegeri. Fără sprijin politic, fără sprijin din partea bucureştenilor, fără viziune, fugind la rândul său de sigla de partid, Gabriela Firea vine astăzi cu o listă de consilieri din negura istoriei postdecembriste, care jigneşte memoria bucureştenilor şi care arată cât de mult preţuieşte această doamna oraşul care i-a oferit şansa de a-l conduce. O dată este mai mult decât suficient. Este timpul ca acest aşa-zis primar să plece împreună cu toate personajele de tristă amintire pe care încearcă acum să le reactiveze ca să distrugă complet Bucureştiul”, a conchis Dan. 
 
Primarul general, Gabriela Firea, a depus, luni după-amiază, lista de candidaţi PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti, pe aceasta aflându-se, între alţii, fostul premier Petre Roman, actriţa Monica Davidescu, Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu, Daniel Pancu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.