Candidatul unic al Dreptei la Primăria Capitalei Nicuşor Dan a afirmat că Gabriela Firea a devenit prim-vicepreşedinte al PSD, deşi nici nu apare pe materialele ei electorale. Acesta a adăugat că social-democraţii încă au impresia că românii pot fi minţiţi, că au memoria scurtă şi că nu îşi mai amintesc că Firea era în PSD atunci când cetăţenii au protestat împotriva OUG 13 sau că omul ei de încredere Speranţa Cliseru a semnat ordinul pentru gazarea persoanelor de la protestul din 10 august 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Primarul PSD-Firea a devenit prim-vicepreşedinte al PSD, adică numărul doi în partidul care nu apare nicăieri în materialele sale electorale. Aceasta este, de fapt, filosofia domniei sale şi a PSD. Ei cred că românii şi bucureştenii pot fi minţiţi, că pot fi prostiţi, că nu au memorie, că nu înţeleg. Gabriela Firea este nu doar candidatul PSD, ci şi lider al acestui partid şi reprezentant al celui mai toxic pesedism, de tip Dragnea, cel care a şi propus-o pentru funcţia de Primar al Bucureştiului”, a scris Nicuşor Dan sâmbătă pe Facebook. 
 
El a adăugat că în toate momentele cheie şi nefaste ale PSD, Gabriela Firea era prezentă în partid.
 
„Firea este în PSD de când a intrat în politică. A fost acolo în februarie 2017, când sute de mii de români protestau în stradă împotriva aroganţei şi corupţiei. A fost acolo în 10 august 2018, când omul său de încredere, Speranţa Cliseru, a semnat ordinul de gazare a bucureştenilor aflaţi în Piaţa Victoria. A fost acolo când Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov încercau să izoleze România de lumea civilizată şi s-o transforme în domeniul baronilor PSD. De fiecare dată când românii au fost umiliţi, Gabriela Firea a fost acolo, în primul rând, la prezidiul PSD. Acolo este locul ei, nu la Primăria Capitalei”, a completat Nicuşor Dan.

Marcel Ciolacu a fost ales sâmbătă preşedinte al PSD cu 1.310 voturi. Contracandidatul său, Eugen Teodorovici, a avut 91 de voturi, potrivit anunţului făcut de Decebal Făgădău, preşedintele Comisiei de numărare a voturilor.

Pe Moţiunea cu care a candidat Marcel Ciolacu se află Gabriela Firea şi Sorin Grindeanu pentru funcţiile de prim-vicepreşedinţi, Paul Stănescu ca secretar general, Vasile Dâncu ca preşedinte al Consiliului Naţional, iar pentru cele patru funcţii de vicepreşedinţi figurează pe listă Mihai Tudose, Lia Olguţa Vasilescu, Doina Federovici şi Gabriel Zetea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.