Primarul municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan, afirmă că nu doreşte să facă legătura între predecesoarea sa, Gabriela Firea, şi scandalul centrelor în care vârstnicii erau trataţi inuman. ”În ceea ce o priveşte pe Gabriela Firea, eu pot să spun, dincolo de acest scandal în care nu am vrut să intru, a fost un primar extrem, extrem de slab pentru Bucureşti”, susţine edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am evitat să atac în acele zile, să vorbesc despre Gabriela Firea şi despre acea situaţie absolut îngrozitoare. Ce am spus atunci, am spus că ce s-a întâmplat acolo, ce s-a întâmplat ulterior, la Târgu Mureş, din păcate, este o manifestare a unui stat în care multe instituţii nu funcţionează. În ceea ce o priveşte pe Gabriela Firea, eu pot să spun, dincolo de acest scandal în care nu am vrut să intru, a fost un primar extrem, extrem de slab pentru Bucureşti. A dus, literalmente, Primăria în faliment, am găsit 3 miliarde de lei datorii curente şi conturile blocate, a dus RADET-ul în faliment, a dus societatea de transport aproape de faliment şi nu am văzut niciun mare proiect şi nicio direcţie în care oraşul ăsta să meargă. În schimb, am văzut fel de fel de cheltuieli aiurea”, a afirmat Nicuşor Dan, miercuri seară, într-o emisiune la Digi 24.
 
El a susţinut că nu vrea să ”lege personalul Gabriela Firea” de scandalul azilelor pentru bătrâni din judeţul Ilfov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.