Primarul general Nicuşor Dan anunţă că a fost făcut încă un pas pentru reducerea risipei în primărie, obţinându-se decizia judecătorească de dizolvare a Asociaţiei Centru Municipal pentru Dialog Social Bucureşti. Primarul afirmă că organiaţia nu făcea decât să cheltuiască de pomană banii publici fără niciun beneficiu real pentru cetăţeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Încă un pas făcut pentru reducerea risipei în primărie. La sfârşitul lunii decembrie, am anunţat începerea demersurilor administraţiei locale pentru desfiinţarea Asociaţiei Centru Municipal pentru Dialog Social Bucureşti, iar acum s-a obţinut decizia judecătorească de dizolvare. Acest ONG, înfiinţat în 2018 de fosta administraţie a Capitalei, nu făcea decât să cheltuiască de pomană banii publici – aproape 4 milioane de lei pe an – fără niciun beneficiu real pentru cetăţeni”, a transmis, vineri seară, primarul general Nicuşor Dan.

Acesta a precizat că era o companie municipală mai mică, ”specializată în dat banii pe maşini, chirii şi salarii, care nu avea nici măcar scuza că prestează un serviciu public autentic şi care a acumulat şi jumătate de milion de lei datorii”.

”Mulţumesc consilierei generale Roxana Cantea (USR), numită în Adunarea Generală a acestui ONG special pentru a derula demersurile juridice necesare desfiinţării şi care a rezolvat această problem”, a mai transmis primarul general.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.