Deputatul Nicuşor Dan, dat în judecată de primarul Capitalei Gabriela Firea, anunţă că o aşteaptă pe aceasta în instanţă, la o dezbatere faţă în faţă în care să dea amândoi socoteală pentru ce a făcut fiecare pentru Bucureşti din iunie 2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O aştept în instanţă pe Gabriela Firea! O aştept pe Gabriela Firea la o dezbatere faţă în faţă în care să dăm socoteală pentru ce am făcut fiecare pentru Bucureşti din iunie 2016 până în prezent. În 2016 bucureştenii, prin voturile lor, ne-au clasat pe primele două poziţii în opţiunea lor pentru Primăria Capitalei. O aştept pe Gabriela Firea să spună public acuzaţiile pe care mi le aduce, pentru ca bucureştenii să vadă cine are dreptate. Îi aduc aminte că nu a răspuns la ultimul schimb de comunicate, legat de spaţiile V3b şi cluburile Fratelli, Bamboo, Le Gaga", afirmă deputatul.

El îi aminteşte primarului general că instituţia pe care o conduce a pierdut toate litigiile pe care le-a avut cu el, enumerându-le.

"Tribunalul a suspendat autorizaţia emisă de Gabriela Firea pentru compexul de blocuri şi birouri din Calea Floreasca. Curtea de Apel a anulat hotărârile de înfiinţare a companiilor municipale. Tribunalul Bucureşti a obligat RADET să îmi comunice informaţiile pe care refuză să le facă publice", notează Nicuşor Dan.

El îi reaminteşte lui Firea cele 14 procese piedute în care "aparatul ei de specialitate a apărat actele ilegale ale primarului Oprescu": PUD pentru complex imobiliar pe spaţiul verde în Kiseleff 45; autorizaţie de desfiinţare pentru imobilele din Christian Tell (trei acţiuni); autorizaţie de construire str. Dionisie Lupu; autorizaţie de desfiinţare şi construire Şcoala 80 - sediul Primăriei Sector 3; utilitatea publică a proiectului Berzei - Buzeşti; autorizaţii de desfiinţare pentru Hotel Marna şi Casa Rădulescu;  autorizaţie de desfiinţare pentru Casa Eminescu;  autorizaţie de construire str. Berzei; autorizaţie de desfiinţare pentru 3 imobile pe str. Berzei; autorizaţii de desfiinţare pentru 38 de clădiri în zona Berzei; două autorizaţii de construire str. Berzei; autorizaţie de desfiinţare pentru 4 imobile în zona Berzei".

Gabriela Firea i-a dat în judecată pe Roxana Wring şi Nicuşor Dan, considerând că i-a fost încălcat dreptul la imagine

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.