Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă, duminică, într-o postare pe Facebook, că o adevărată bucurie pentru copii a fost prima săptămână de "Vacanţă activă în Bucureşti", de care au beneficiat peste 800 de copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O adevărată bucurie pentru copii a fost prima săptămână de "Vacanţă activă în Bucureşti".

Sport şi dans, muzică şi desen, jocuri interactive şi experimente ştiinţifice. Peste 800 de copii s-au bucurat de toate aceste distracţii”, a transmis, duminică, pe Fcebook, primarul general.

Nicuşor Dan a distribuit şi fotografii surprinse la activităţile organizate pentru copii.

”Mai avem încă o săptămână plină de surprize pentru cei mici şi sper să fim de ajutor în continuare pentru părinţi”, a mai scris primarul general.

Proiectul "Vacanţă activă în Bucureşti" oferă activităţi diverse pentru copii pe durata vacanţei prelungite de primăvară, fiind totodată un sprijin pentru părinţii care nu au cu cine lăsa copiii.

Copiii pot desfăşura activităţi diverse, precum vizionarea de spectacole, jocuri creative, exerciţii de dezvoltare personală, lucru manual şi alte activităţi, toate desfăşurându-se în condiţii de protecţie sanitară.

Activităţile au loc în 5 spaţii: Muzeul Copiilor (situat în sectorul 3, pe Bulevardul Decebal), hub-ul educaţional Proedus de la AFI Cotroceni (la limita dintre sectoarele 5 şi 6), Opera Comică pentru Copii (pe Calea Giuleşti, în sectorul 6), Sala Palatului (sectorul 1, un spaţiu adiacent) şi sediul Corului Naţional de Cameră Madrigal (în sectorul 4).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.