Primarul Capitalei Nicuşor Dan a afirmat că miza luptei între dreapta şi PSD este de a face din România un stat cu instituţii şi a precizat că în momentul de faţă, în multe locuri din ţară, nu avem instituţii, ci avem instituţii pe persoană fizică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Nicuşor Dan a fost prezent duminivă, la evenimentul organizat de Dreapta Unită, de a începe strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare şi locale din 9 iunie. 
„Sunt alegeri europarlamentare şi alegeri locale suprapuse. Nu ajungea confuzia de informaţie şi s-a decis această suprapunere total nedemocratică. Pentru că sunt alegeri europarlamentare  vreau să spun un lucru. Una din deciziile corecte pe care clasa politică din România le-a luat a fost aderarea la Uniunea Europeană şi nu cred că am vrea să ne imaginăm fiecare dintre noi cum ar fi arătat România, cum ar fi arătat Bucureştiul fără fondurile europene pe care le-am fi luat. Numai în acest mandat troleibuze, 
autobuze electrice, staţia de la Glina, termoficare, toate astea nu am fi putut să le facem cu bani din bugetul local”, a declarat Nicuşor Dan.  
El a precizat că la alegeri este vorba de lupta între dreapta şi PSD. 
„Este o alegere şi pe alegerile europarlamentare şi mai ales pe alegerile locale. Este veşnica alegere între dreapta şi PSD. Ţin să vă aduc aminte de PSD, 12 ani în Bucureşti, au dus primăria în faliment, au preluat un oraş în care nici măcar străzile nu erau marcate. Nu mai spun de falimentul Radet şi de toate celelalte.  Dar dincolo de lupta pe care o avem pe cum să facem viaţa oamenilor mai bună, eu cred că miza luptei între dreapta şi PSD este de a face din România un stat cu instituţii pentru că în momentul de faţă, în multe locuri din ţara asta, nu avem instituţii, avem instituţii pe persoană fizică. Şi mulţi din milioanele de oameni care au plecat din România nu au plecat de sărăcie. Au plecat de revoltă şi din cauza nedreptăţii pe care nişte instituţii pe persoană fizică li le-au făcut”, a mai afirmat primarul Capitalei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.