Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă, luni, că lucrările de modernizare a sistemului de termoficare în zona Şoseaua Olteniţei – Bd. Constantin Brâncoveanu sunt în grafic. Primarul anunţă că lucrările vor continua şi pe parcursul sezonului rece, fără a afecta furnizarea cu apă caldă şi căldură în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Modernizarea conductelor va continua şi pe parcursul sezonului rece, fără a afecta furnizarea cu apă caldă şi căldură. Lucrările de modernizare a sistemului de termoficare pe şantierul deschis în zona Şoseaua Olteniţei – Bd. Constantin Brâncoveanu sunt în grafic”, a scris, luni, pe Facebook, Nicuşor Dan.  

Primarul general a precizat că, până în prezent, au fost schimbate conducte pe o lungime de 1,6 km, dintre care 650 m au fost deja daţi în exploatare. 

”Aceste lucrări sunt aferente Obiectivului 5 - Magistrala Progresu Berceni, cu o lungime totală de 7,8 km. Au fost demarate în luna mai a acestui an şi sunt executate de Asocierea Construcţii Erbaşu şi Consix Construcţii SRL. Modernizarea conductelor va continua şi pe parcursul sezonului rece, fără a afecta furnizarea cu apă caldă şi căldură pentru locuitorii din zonă, întrucât se vor instala ţevi de provizorat şi se vor înlocui doar racordurile, conducte de dimensiuni mai mici”, a mai scris primarul general.  

Potrivit acestuia, termenul de execuţie este de 12 luni, iar valoarea investiţiei este de 33 de milioane lei fără TVA. 

”În acest moment, avem deschise în Capitală 4 mari şantiere pentru reabilitarea reţelei de termoficare pe o lungime totală de aproximativ 44 km, în zone precum Bd. Iancu de Hunedoara, Calea Ferentari, Şoseaua Pantelimon, Bd. Constantin Brâncoveanu”, a mai transmis primarul.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.