Primarul General al Capitalei Nicuşor Dan afirmă, întrebat dacă, în virtutea colaborării de la guvernare, se aşteaptă ca PNL să o susţină pe Gabriela Firea la viitoarele alegeri locale pentru funcţia de primar general, că „este o discuţie dacă Gabriela Firea va fi susţinută de PSD”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Este o discuţie dacă Gabriela Firea va fi susţinută de PSD.  Eu nu am văzut la această doamnă decât - i-am şi spus un la un moment dat ”doamna voucher” - n-a ştiut decât să dea vouchere pe diferite categorii de cetăţeni, n-am văzut un alt tip de politică şi cred că Bucureştiul are nevoie totuşi de o direcţie structurală care să rezolve, să răspundă la marile probleme structurale pe care Bucureştiul le are. Şi nu cred că Gabriela Firea are capacitatea de a răspunde la asta”, a declarat Nicuşor Dan duminică, la Prima Tv.
În ceea ce priveşte susţinerea pe care la un moment dat a exprimat-o pentru PNL, edilul Capitalei a explicat că în momentul în care a exprimat acea opinie „în momentul ăla era corectă”, el subliniind că în prezent este un primar independent care încearcă să aibă o relaţie foarte bună cu fiecare dintre partidele care îl susţin.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.