Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, sâmbătă, că a verificat lucrările de refacere a 30 de pergole din Parcul Cişmigiu. Lucrarea este realizată de muncitorii ALPAB, iar costurile doar pentru materiale se ridică la 50.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am fost în Parcul Cişmigiu pentru a verifica lucrările privind refacerea celor 30 de pergole amplasate pe aleea paralelă cu b-dul Schitu Măgureanu, de la Cetate şi până la Liceul Lazăr”, anunţă, sâmbătă, primarul general Nicuşor Dan.  

Acesta a precizat că toată lucrarea a fost făcută cu angajaţii de la ALPAB.  

”Costurile pentru materiale au fost minime, 50.000 de lei pentru toate cele 30 de pergole”, a precizat primarul general.  

Acesta a explicat că, în anul 2022, în Parcul Cişmigiu, ALPAB mai are planificate şi alte lucrări precum reparaţia Podului mare, a aleilor, reparaţia cuvei Lacului Mic şi înlocuirea locurilor de joacă. 

 
 

  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.