Nicuşor Dan prezintă documente care arată că Gabriela Firea l-a numit în funcţia de arhitect-şef pe Adrian Bold, pe 28 octombrie, însă într-o postare pe Facebook, pe care ulterior a şters-o, aceasta îl acuza pe actualul primar general că el a făcut această numire. „Gabriela Firea şi-a detonat în faţă propriul fake news”, spune Dan, întrebându-se „câte acte de acest fel a mai semnat Gabriela Firea şi nu-şi mai aminteşte de ele”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Gabriela Firea şi-a detonat în faţă propriul fake news. Zicea ea într-o postare, pe care a şters-o între timp, că l-aş fi numit în funcţie pe arhitectul-şef Adrian Bold. E de râsul-plânsul fiecare postare a sa, dar asta le-a întrecut pe toate. Aveţi, mai jos, cine a semnat pentru reintegrarea lui Adrian Bold în funcţia de arhitect-şef, pe 28.10.2020, deci cu o zi înainte de a prelua eu mandatul - chiar doamna ex-primar”, a scris Nicuşor Dan miercuri pe Facebook.
 
El se mai întreabă câte acte similare a mai semnat prim-vicepreşedintele PSD, fost primar al Capitalei, şi nu îşi mai aminteşte de ele.
 
„Problema serioasă este câte acte de acest fel a mai semnat Gabriela Firea şi nu-şi mai aminteşte de ele. O şi mai mare problemă este că Firea nu a întocmit corect actele de demitere, iar instanţa a anulat decizia primarului. Din acest motiv Primăria este azi obligată la plata unei sume consistente”, a mai spus Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.