Candidatul unic al dreptei la Primăria Capitalei Nicuşor Dan a declarat că Gabriela Firea nu a construit, în patru ani, nicio grădiniţă nouă în Bucureşti, iar redeschiderea câtorva grădiniţe administrate de Primărie nu poate masca acest eşec. Acesta a reamintit că Firea preciza, în programul de guvernare locală din 2016, că va construi 20 de grădiniţe cu program prelungit, cu o capacitate totală de 2.500 de locuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Primarul PSD Gabriela Firea nu a construit în 4 ani de zile nicio grădiniţă nouă în Bucureşti! Iar redeschiderea unor grădiniţe administrate de Primăria Capitalei după perioada de nefuncţionare impusă de criza coronavirusului nu poate masca acest eşec. Astăzi (luni - n.r.), am văzut că primarul PSD Gabriela Firea se pregăteşte mai degrabă să fie din nou reporter, dar un reporter bun nu fuge de adevărurile care îi deranjează pe bucureşteni”, a scris Nicuşor Dan, luni, pe Facebook.
 
Acesta a adăugat că Gabriela Firea, deşi are zero rezultate în ceea ce priveşte construirea de noi grădiniţe, vine şi cere din nou votul bucureştenilor.
 
„În programul de guvernare locală din 2016 al candidatului Firea, se preciza că vor fi construite în Capitală 20 de grădiniţe cu program prelungit, cu o capacitate totală de 2.500 de locuri. În 2020, primarul PSD Firea prezintă ZERO grădiniţe noi, dar candidatul PSD Firea cere un nou mandat pentru a-şi «continua proiectele» şi a-şi onora «angajamentul faţă de bucureşteni»”, a completat Nicuşor Dan.
 
El a mai precizat că „atunci când eşecul se prezintă drept succes, iar minciuna şi manipularea caută să acopere realitatea, răspunsul bucureştenilor trebuie să fie limpede: Adio, Firea! Adio, PSD!”.
 
Şapte creşe şi grădiniţe administrate de Primăria Capitalei au fost redeschise pentru copiii care s-au înscris în programul de vară, sălile de grupă fiind reamenajate aşa încât să se asigure distanţarea copiilor. Cea mai mare parte a activităţilor se vor desfăşura în aer liber, a afirmat primarul general, Gabriela Firea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.