Candidatul unic al dreptei la Primăria Bucureşti, Nicuşor Dan, afirmă că ar vrea să întoarcă politeţea Gabrielei Firea, care a afirmat că l-ar vrea viceprimarul său, însă nu găseşte nicio poziţie în primărie care să fie potrivită acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aş vrea să întorc politeţea Gabrielei Firea, dar nu găsesc nicio poziţie în primărie pe care să fie potrivită, nicidecum cea de viceprimar. N-aş recomanda-o nici ca preşedinte de scară de bloc (o responsabilitate serioasă, dar mai mică decât viceprimar): s-ar plânge că n-o ajută nimeni şi ar da în judecată pe toată lumea”, a scris, miercuri, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, marţi seară, că şi-ar dori ca Nicuşor Dan să devină viceprimar, menţionând că ar colabora bine cu acesta.

"Aş vrea să fac echipă cu domnul Dan, în calitate de viceprimar", a afirmat Firea, la Digi 24.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.