Candidatul susţinut de PNL şi USR la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, crede că se discută prea mult de gestul făcut de viceprimarul municipiul Bucureşti, Aurelian Bădulescu, care vineri, a încercat să-l împiedice să-şi susţină conferinţa de presă şi că trebuie vorbit despre primarul general, care nu s-a delimitat de acest gest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Nicuşor Dan a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că din ieşirile publice ale Gabrielei Firea a constat că nu dezavuează gestul lui Aurelian Bădulescu.   
“Nu am avut o conversaţie cu primarul general însă din ieşirile sale publice am constatat că nu dezavuează acest gest. Dimpotrivă, a confirmat că viceprimarul era acolo chemat de presă să dea toate explicaţiile tehnice de care aveţi nevoie. Şi el s-a comportat ca atare. Deci, în incidentul care a avut loc vineri, consider că discutăm mult prea mult de domnul Bădulescu, care este un membru al PSD Bucureşti, trebuie să vorbim de primarul general care nu s-a delimitat de acest gest regretabil”, a afirmat Nicuşor Dan. 
 
Nicuşor Dan a convocat, vineri, o conferinţă de presă în Prelungirea Ghencea la care a apărut viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei şi au continuat pe durata acesteia. Nicuşor Dan abia şi-a prezentat discursul, întrucât Aurelian Bădulescu a vorbit continuu peste el. Dan a făcut bilanţul mandatului Gabrielei Firea, fiind acuzat de Bădulescu că minte.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.