Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că este datoria fiecărui politican de dreapta să „lupte” pentru ca „următorii patru ani din viaţa României să nu încapă din nou pe mâna PSD-ului”. Dan se arată optimist că, aşa cum dreapta a reuşit să se unească atunci când l-a susţinut pentru funcţia de primar al municipiului Bucureşti, la fel dreapta va avea succes şi la alegerile de anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Dreapta înseamnă respectarea regulilor, dreapta înseamnă un parteneriat real cu mediul privat, dreapta înseamnă respect pentru trecut, nu venim de nicăieri şi nu începe lumea cu noi şi, de aceea, în perspectiva unui an electoral foarte intens, cred că este datoria fiecăruia dintre noi să luptăm pentru ca următorii patru ani din viaţa României să nu încapă din nou pe mâna PSD-ului. (...) Sunt foarte optimist că, aşa cum dintr-o  mişcare foarte dificilă, la momentul acela, dar corectă, între partidele de dreapta, am avut succesul din 2020 în Bucureşti, sunt optimist pentru succesul dreptei în alegerile care urmează în 2024”, a afirmat Nicuşor Dan sâmbătă.
 
Primarul Capitalei participă, sâmbătă, în calitate de invitat, la conferinţa Partidului Forţa Dreptei, derulată sub sloganul „Forţa de a reuşi”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.