Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, joi, că s-au primit două oferte pentru actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Regiunea Bucureşti – Ilfov, document care va sta la baza realizării unui plan de investiţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem 2 oferte pentru achiziţia serviciilor de consultanţă privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Regiunea Bucureşti – Ilfov”, a anunţat, joi, primarul general.

Nicuşor Dan precizează că în perioada următoare se vor evalua a ofertele pentru desemnarea câştigătorului.

”Ulterior acestei etape, vom lucra la actualizarea PMUD pentru realizarea unui plan investiţional al proiectelor de mobilitate urbană durabilă, precum modernizarea transportului în comun prin achiziţia de noi tramvaie, troleibuze, autobuze, reabilitarea şi extinderea infrastructurii de tramvai, extinderea liniilor de transport în comun, dezvoltarea infrastructurii rutiere, precum şi piste pentru biciclete”, a transmis Nicuşor Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.