Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a anunţat, duminică, pe Facebook, că a luat act de demisia directorului general al ASSMB, Vasile Apostol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am luat act de demisia directorului general al ASSMB, Vasile Apostol. Îi mulţumesc domnului Apostol pentru activitatea în fruntea ASSMB într-o perioadă dificilă, în care a trebuit gestionată pandemia COVID-19 şi au fost făcute eforturi mari pentru ca bucureştenii să beneficieze de serviciile de sănătate ale spitalelor din subordinea municipalităţii”, a scris primarul Capitalei.
 
Nicuşor Dan precizează că a avut o discuţie cu viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu şi a convenit că va gestiona situaţia astfel încât activitatea ASSMB să continue fără sincope.
 
”E important ca bucureştenii să se poată baza în continuare pe instituţiile de sănătate publică ce ţin de Primăria Capitalei”, mai spune Nicuşor Dan. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.