Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, a depus, joi, la Tribunalul Bucureşti, acţiuni împotriva lui Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă ”pentru repetatele calomnii pe care le-au adus Uniunii Salvaţi România”, cerându-le fiecăruia daune în valoare de 500.000 de lei pentru prejudiciu de imagine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma repetatelor calomnii la care am fost supuşi, depunem azi, la Tribunalul Bucureşti, o acţiune împotriva lui Ponta Viorel Victor şi Ghiţă Sebastian Aurelian pentru repetatele calomnii pe care le-a adus USR şi mie personal şi le cerem suma de 500.000 de lei, ca daune de imagine, pentru prejudiciul de imagine pe care l-am suferit”, a declarat Nicuşor Dan la Tribunalul Bucureşti.

Liderul USR a explicat că este vorba despre plângeri legate de ”campania infamă”, că reprezentanţii USR sunt ”oamenii lui Soros”, adăugând că vor mai urma astfel de acţiuni împotriva oricărei persoane care va face asemenea acuzaţii împotriva Uniunea.

”Este o campanie care ne aducea aminte şi de anii 50, în care erau înfieraţi chiaburii şi de agenturile străine ale lui Ceauşescu. Vor urma şi alţii, pentru că, deşi la început am luat în râs această chestiune, pare că ea ne afectează imaginea şi este normal, suntem într-o societatea democratică, cine greşeşte trebuie să plătească. Din momentul acesta, orice persoană care va face această acuzaţie împotriva noastră va avea de suferit, aşa cum au cei doi azi. Sunt câteva persoane care au făcut declaraţii, dar nu am vrut să le facem notorietate, despre Soros, în trecut, despre care vom face acţiuni similare şi bineînţeles şi în viitor”, a arătat Nicuşor Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.