Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că în Bucureşti există o majoritate care preferă lucrurile serioase în Bucureşti, ”nu jaful şi spoiala marca PSD”. ”În alegerile într-un tur tot timpul lucrurile se polarizează între doi candidaţi, unul va fi de la PSD, al doilea… îl aveţi în faţă”, adaugă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicuşor Dan a fost întrebat, duminică, într-o conferinţă de presă, dacă crede că va avea susţinerea dreptei pentru a candida la Primăria Capitalei.

”În primul rând, vreau să atrag din nou atenţia asupra faptului că, dacă alegerile vor fi devansate, mulţi oameni care locuiesc în Bucureşti, dar care ştiau că trebuiau să îşi facă viză de flotant cu şase luni înainte nu vor putea vota. Deci atrag atenţia asupra acestui fapt şi dacă Parlamentul care bineînţeles că e legiuitor, nu îi contestăm asta, va decide ca alegerile să fie devansate, eu solicit ca să se rezolve problema cu vizele de flotant, astfel încât oamenii care locuiesc de fapt în Bucureşti, care plătesc taxe în Bucureşti să poată să voteze în Bucureşti”, a replicat primarul general.

El a adăugat că în Bucureşti va fi ”veşnica luptă între dreapta şi PSD”.

”În ceea ce priveşte campania electorală şi cine va candida, sunt alegeri într-un tur. În alegerile într-un tur tot timpul lucrurile se polarizează între doi candidaţi, unul va fi de la PSD, al doilea… îl aveţi în faţă. Cred că există o majoritate în Bucureşti care s-a manifestat în 2020, care preferă lucrurile serioase în Bucureşti, nu jaful şi spoiala marca PSD. Deci e o decizie care le va aparţine oamenilor, va fi veşnica luptă între dreapta şi PSD”, a susţinut el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.