Senatorul liberal Nicoleta Pauliuc cataloghează drept "un moment absurd" demersul PSD de a depune o moţiune simplă la adresa ministrului Afacerilor Interne, spunând că este "un spectacol ieftin” şi "un atac patetic”. "Partidul 10 august (..) acuză astăzi un ministru că a revenit asupra unor măsuri. Pentru PSD să asculţi vocea românilor este un lucru rău", spune Pauliuc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Reprezentanţii partidului care frânează de 30 de ani dezvoltarea României, socialiştii de caviar care au cultivat sărăcia se prefac încă o dată îngrijoraţi şi preocupaţi de soarta românilor. O colecţie de populisme pe 12 pagini ne arată impostura PSD-istă în toată goliciunea ei”, a afirmat Nicoleta Pauliuc de la tribuna Senatului. 
 
Pauliuc a mai afirmat că, în moţiunea dezbătută marţi, social-democraţii "deformează realitatea printr-o retorică strâmbă, lipsită de onoare” şi a catalogat moţiunea drept "un demers populist”.
 
Senatorul liberal a spus că PSD scade în preferinţele românilor şi în acest context face un "spectacol ieftin al unei moţiuni perfect demagogice, un atac patetic”.
 
"Partidul 10 august (..) acuză astăzi un ministru că a revenit asupra unor măsuri. Pentru PSD să asculţi vocea românilor este un lucru rău. (...) PSD nu a avut nici măcar de această dată decenţa de a nu profita de greutăţile oamenilor şi picură din nou venin în urechile românilor” a mai afirmat Nicoleta Pauliuc.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.