Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc, iniţiatoare a proiectului de lege referitor la Planul Naţional de Combatere a Cancerului, supravieţuitoare a bolii, afirmă, miercuri seară, că promulgarea actului normativ a fost unul dintre cele mai emoţionante momente ale vieţii sale. Ea şi-a manifestat încrederea că Acest Plan va salva vieţi şi îi va ajuta pe bolnavi, pe supravieţuitori şi pe familiile acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Planul Naţional de Combatere a Cancerului a devenit lege. Am participat la Palatul Cotroceni la evenimentul de promulgare a Legii pentru prevenirea şi combaterea cancerului de către Preşedintele Iohannis. Vă mărturisesc că a fost unul dintre cele mai emoţionante momente ale vieţii mele”, a swcris, miercuri seară, pe Facebook, Nicoleta Pauliuc.  

Senatoarea PNL, iniţiatoare a proiectului de lege, afirmă că a fost năpădită de o sumedenie de sentimente: ”încredere că acest Plan va salva vieţi şi îi va ajuta pe bolnavi, pe supravieţuitori şi pe familiile acestora; împlinire că am fost şi eu parte a colectivului care a elaborat Planul şi legea; recunoştinţă faţă de toţi cei care au făcut posibilă adoptarea legii; speranţa că Ministerul Sănătăţii va înţelege responsabilitatea care îi revine în implementarea Planului şi va trece la treabă în cel mai scurt timp”.  

”Mesajul meu pentru bolnavii oncologici rămâne acelaşi: Luptaţi, nu abandonaţi nicio clipă speranţa, ajutorul este pe drum”, a mai scris Pauliuc.  

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, la ceremonia de miercuri, de la Palatul Cotroceni, pentru promulgarea legii care aprobă Planul Naţional de Prevenire şi Combatere a Cancerului, că ”sănătatea nu este şi nu trebuie să reprezinte niciodată o miză electorală sau un prilej pentru demagogie şi oportunism politic”.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.