Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, i-a transmis joi premierului Republicii Moldova, Dorin Recean, că viitorul Republicii Moldova este alături de partenerii europeni şi cei nord-atlantici şi că sprijinul României este total în acest parcurs.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este timpul să purtăm un dialog onest despre extinderea Uniunii Europene. Şi nu doar atât. Viitorul Republicii Moldova este alături de partenerii europeni şi cei nord-atlantici. I-am transmis premierului Dorin Recean sprijinul nostru total în acest parcurs”, a scris preşedintele PNL pe Facebook.

Nicolae Ciucă afirmă că beneficiile sunt evidente, arătând că ”este suficientă o privire la România din din perioada de preaderare şi apoi la cea de astăzi”.

”Trebuie să preţuim mai mult această evoluţie, mai ales în aceste vremuri tulburi, marcate de războiul pornit de Rusia chiar lângă graniţa de est a Uniunii Europene. România va sprijini, la fel de puternic ca şi până acum, procesul de aderare a Republicii Moldova şi Ucrainei”, mai spune Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.