Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că vrea ca, până la sfârşitul lunii august, să fie discutat în Guvern pachetul de legi pe apărare şi siguranţă naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că doreşte ca proiectul de lege privind statutul cadrelor militare să intre la pachet cu celelalte legi din domeniul apărării. 
 
"Domnule ministru Dâncu, vă rog să fiţi de acord ca legea, proiectul de lege privind statutul cadrelor militare să intre la pachet cu celelalte legi din domeniul apărării şi siguranţei naţionale. Ca atare, cer amânarea până în momentul în care va intra întregul pachet. Şi pentru că tot vorbim de întregul pachet pentru toate ministerele responsabile, până la sfârşitul lunii august vreau să intrăm în Guvern şi cu pachetul de legi pe apărare şi siguranţă naţională”, a transmis Nicolae Ciucă.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.