Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a avut marţi o întrevedere cu Cristina Gherasimov, viceprim-ministru pentru Integrare Europeană a Republicii Moldova, în prima ei vizită externă de la preluarea funcţiei. Nicoale Ciucă a asigurat-o pe aceasta de continuarea susţinerii pe care Parlamentul nostru o acordă Republicii Moldova în plan european şi a transmis că încurajează implementarea măsurilor cu care guvernul de la Chişinău s-a angajat în faţa Comisiei Europene, în această fază a procesului de aderare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc, astăzi, cu Cristina Gherasimov, viceprim-ministră pentru Integrare Europeană a Republicii Moldova, în prima ei vizită externă de la preluarea funcţiei. Am asigurat-o de continuarea susţinerii pe care Parlamentul nostru o acordă Republicii Moldova în plan european”, a transmis preşedintele Senatului.

Nicolae Ciucă a arătat că sprijinul României constă în ”pregătirea cadrului de negocieri dintre Chişinău şi Bruxelles, identificarea de specialişti care pot sprijini buna funcţionare a administraţiei publice de peste Prut şi o pregătirea unei agende de reforme necesare”.

”Apreciem adoptarea recentă a Planului de acţiuni pentru aderarea Republicii Moldova la UE şi încurajăm implementarea măsurilor cu care guvernul de la Chişinău s-a angajat în faţa Comisiei Europene, în această fază a procesului de aderare.”, a spus preşedintele Senatului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.