Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi, înainte de şedinţa conducerii PNL, că Partidul Naţional Liberal nu a cerut absolut nimic de la niciunul dintre partidele din coaliţie şi că ceea ce îşi doresc este să se asigure că rămân într-un echilibru, astfel încât să asigure guvernarea ţării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Să ne înţelegem cât se poate de clar: Partidul Naţional Liberal nu a cerut absolut nimic de la niciunul dintre partidele din coaliţie”, a spus preşedintele PNL. ”Nu avem absolut nimic nevoie în acest moment decât să facem în aşa fel încât să ne asigurăm că rămânem într-un echilibru, astfel încât să asigurăm guvernarea ţării. Ţara şi cetăţenii au nevoie de guvernare, nu de altceva", a declarat Ciucă, înainte de şedinţa PNL. Conducerile PNL şi PSD au fost convocate în şedinţă, marţi, înainte de rocada premierilor de la sfârşitul acestei luni. Liderii celor două partide discută strategia privind protocolul coaliţiei, dar şi cine vor fi titularii portofoliilor, în noul Executiv condus de preşedintele PSD Marcel Ciolacu. Înainte de şedinţa de marţi, liberalii s-au reunit şi într-o şedinţă informală, luni seară, la Vila Lac 1, pentru a pune la punct deciziile privind rotativa guvernamentală. Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis liberalilor că îşi asumă orice greşeală pe timpul guvernării, dar nu îşi va asuma niciodată că nu a guvernat bine. El le-a cerut să schimbe perspectiva asupra acestui proces denumit rotativa guvernamentală. La rândul său, Marcel Ciolacu a afirmat că rocada guvernamentală se va produce firesc, fără scandaluri, pentru că ţara noastră nu îşi mai permite să piardă nici măcar o zi cu conflicte politice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.