Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă a declarat, marţi seară, că s-a discutat în şedinţa conducerii PNL despre rectificarea bugetară, absorbţia fondurilor europene, dar şi chestiuni interne de partid, cum ar fi alegerile în diferite organizaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, marţi seară, că s-au discutat în şedinţa liberalilor despre ”aspecte legate de rectificarea bugetară precum şi eforturile pe care le-a făcut Guvernul pentru a lua decizii prin care să se concretizeze o absorbţie mai mare a fondurilor europene”. 

”Am discutat cu preşedintii filialelor judeţene pentru desfăşurarea unor acţiuni concrete la nivelul UAT pentru a beneficia de absorbţia unor sume mari din fonduri europene, atât fonduri de coeziune, PNRR, cât şi cadrul financiar multianual 2021- 2017”, a maiafirmat liderul PNL.  

Acesta apreciază că ”avem nevoie de stabilitate şi asigurarea unui cadru financiar consolidat care să devină atractiv pentru investiţii”. 

”La nivelul Guvernului avem o cifră importantă a investiţiilor străine directe.  Au crescut în prima jumătate a anului cu 53.1%”, a mai declarat premierul.  

Acesta a explicat că s-au discutat şi aspecte legate de proprităţile legislative şi chestiuni interne legate de alegerile la nivelul organizaţiilor de seniori, tineret şi femei si la nivelul oamenilor de afaceri.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.