Premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj în care a felicitat-o pe Roberta Metsola pentru faptul că a fost aleasă preşedintă a Parlamentului European. „Vom lucra cu dumneavoastră pentru o UE care protejează valorile democratice, asigură prosperitatea cetăţenilor şi susţine activ agenda de reforme a partenerilor din PaE şi Balcanii de Vest”, a adăugat şeful Executivului român.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Felicitări Roberta Metsola pentru alegerea ca preşedinte al PE. Vom lucra cu dumneavoastră pentru o UE care protejează valorile democratice, asigură prosperitatea cetăţenilor şi susţine activ agenda de reforme a partenerilor din PaE şi Balcanii de Vest”, arată o postare pe pagina de Twitter a Guvernului României. 

Conservatoarea malteză Roberta Metsola, desemnată de PPE, a fost aleasă preşedintă a Parlamentului Euroean (PE) din primul tur, marţi, cu 485 de voturi, ca succesoare a italianului David Sassoli.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.