Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri, la Slatina, despre candidatura la prezidenţiale, că nu poţi să ceri unui partid să vină să câştige alegerile şi preşedintele partidului să se dea la o parte, el arătând că

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Când va veni vremea, vom vorbi despre toate. (..) PNL are cea mai valoroasă resursă umană, are capacitatea, are potenţialul, are fapte şi obiective, poate să îşi asume abordarea şi câştigarea alegerilor în anul 2024, pornind inclusiv de la premisa rezultatelor din ciclul electoral trecut”, a spus Ciucă după întâlnirea regională a Ligii Aleşilor Locali a Partidului Naţional Liberal din regiunea Sud-Vest Oltenia.

”Ca atare, nu poţi să ceri unui partid să vină să câştige alegerile şi preşedintele partidului să se dea la o parte”, a arătat el.

Ciucă a mai spus că nu s-a luat încă o decizie în partid. ”În acest moment nu s-a stabilit nimic, pentru că o astfel de decizie se ia în forurile partidului, există o decizie la nivel de partid şi atunci o vom anunţa. Dar, cu certitudine, nu ne dăm înapoi de la nicio responsabilitate”, a mai precizat Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.