Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi, la Buzău, despre alianţa electorală cu PSD că ”este nevoie ca oamenii să înţeleagă responsabilitatea stabilităţii la nivel guvernamental, a stabilităţii politice la nivel naţional”, el precizând că PNL a înţeles foarte bine că într-un context cât se poate de instabil din multe puncte de vedere, doar asta ne-ar mai fi trebuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat despre alianţa electorală cu PSD că ”este nevoie ca oamenii să înţeleagă responsabilitatea stabilităţii la nivel guvernamental, a stabilităţii politice la nivel naţional”.

”PNL a înţeles foarte bine că într-un context cât se poate de instabil din multe puncte de vedere, doar asta ne-ar mai fi trebuit. Şi atunci, sacrificiul de orgoliu personal şi politic între două partide care istoric s-au confruntat în fiecare zi, în fiecare campanie, în acest moment, pentru un proiect naţional - pentru că europarlamentarii noştri nu vor reprezenta PNL sau PSD ci vor reprezenta România - şi în felul acesta, o singură voce, cu o susţinere consistentă din partea unui număr cât mai mare de europarlamentari, va asigura acel deziderat pe care ni l-am propus”, a spus liderul PNL.

Preşedintele PNL a menţionat că ”este important să le explice oamenilor că această coaliţie a fost decisă astfel încât să existe un dialog mai deschis cu oamenii”.

”Să putem să avem acces şi de o parte şi de alta a eşicherului politic, şi pe centru-dreapta şi pe centru-stânga şi să vorbim despre nevoile şi obiectivele noastre. Să renunţăm la acea componentă în care domnule, alegem răul cel mai mic. Nu, alegem pe cei care într-adevăr au resursă, au un plan, o proiecţie şi au oameni cu care cu adevărat pot să dezvolte România. Iar PNL a demonstrat că a avut un singur obiectiv, să dezvolte România”, a arătat Ciucă în discurs.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.