Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat marţi, la Senat, că o decizie privind rămânerea UDMR în Guvern va fi luată probabil nu mai târziu de această seară şi a precizat că Marcel Ciolacu şi-a exprimat disponibilitatea, după nominalizare, să mai aibă încă o discuţie cu partenerii din UDMR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNL a avut două ipoteze de lucru. Prima , am respectat şi ne-am dorit să respectăm protocolul. Cea de a doua, în care acest protocol nu va putea fi respectat şi va fi negociată o nouă formulă de guvernare. Până în momentul de faţă, sigur, există câte o variantă din aceste două ipoteze”, a spus preşedintele PNL:

El a precizat că, din discuţiile pe care le-a avut cu Marcel Ciolacu a reieşit că vor mai avea discuţii cu UDMR.

”Până în momentul în care se va lua o decizie, probabil nu mai târziu de această seară, Marcel Ciolacu şi-a exprimat disponibilitatea, după nominalizare, să mai aibă încă o discuţie cu partenerii din UDMR”, a mai spus preşedintele PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.